Нено Димов подава оставка до часове , съобщава Нова тв като

...
Нено Димов подава оставка до часове , съобщава Нова тв като
Коментари Харесай

Нено Димов подава оставка

Нено Димов подава оставка до часове , оповестява Нова тв като се базира на свои източници. Това се подразбра и от думи на водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който е разговарял с премиера Бойко Борисов. Каракачанов удостовери за срещата. Той не съобщи в прав текст, че екоминистърът Нено Димов подава  оставка, само че съобщи пред БНР: " Имах диалог с премиера. Ще ви кажа, ще прочетете (дали ще има оставка) по-късно показно ликвидиране ".

В късния следобяд пък изтича 24-часовото задържане на министъра на околната среда Нено Димов. Той прекара нощта в ареста на 3-то районно полицейско ръководство, а от прокуратурата оповестиха, че по-късно през днешния ден ще стане ясно ще бъде ли повдигнато обвиняване.

Екоминистърът бе един от десетките отведени за разпит при вчерашната акция на Специализираната прокуратура, Министерството на вътрешните работи, Държавната организация " Национална сигурност " и Антикорупционната комисия поради водната рецесия в Перник. 

Разследващите търсели при обиска в кабинета на министър Димов и доказателства за аферата с италианския отпадък.

По неофициална информация на Националното радио, с изключение на Нено Димов, през вчерашния ден в Националното разследване за по няколко часа са били и някогашният регионален шеф на Перник Ирена Соколова и шефът на ВиК- Перник Иван Витанов, само че те не са арестувани.

ПРОВЕРКИ

ДАНС и Министерство на вътрешните работи правят инспекция във ВиК Пловдив, оповестява Българска национална телевизия. Щяла да бъде осъществена цялостна инспекция на активността на държавното сдружение, а акцията била по предписание на министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Подобни щяло да има в цялата страна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР